Historisk: Dansk værtskab for European Evaluation Conference 2020

Et godt parløb mellem Dansk Evalueringsselskab og Wonderful Copenhagen har fået ordren i hus. Godt hjulpet af støtteerklæringer fra mange samarbejdspartnere. For første gang bliver European Evaluation Societys konference holdt i Danmark, nærmere bestemt København den 21. – 25. september.

Jacob Brauner, formand for Dansk Evalueringsselskab, glæder sig over udvælgelsen og ser mulighed for, at den prestigefyldte opgave kan gavne evalueringsfeltet på nationalt niveau.

– Konferencen samler store dele af den faglige elite i Europa og som værter har vi ekstra adgang til at styrke vores netværk og samarbejde uden for landets grænser, siger han og tilføjer, at den årlige hjemlige konference efter planen bliver programsat i dagene op til den europæiske udgave.

Konferencen er et centralt samlingspunkt for dialog om evalueringens rolle i samfundet mellem toneangivende forskere, evaluatorer og beslutningstagere. Her bliver nye tendenser formet, drøftet og sat på dagsordenen.

– De seneste år har vi set omfattende gentænkninger af målingsparadigmer i den offentlige sektor, og ikke mindst via den europæiske konference, er det i stigende grad synligt, hvor mange veje det kan gå, siger Jacob Brauner.

Konferencens tema er på trapperne, og for at få det hele til at løbe glat, er der brug for en hjælpende hånd fra interesserede frivillige. De kan få kontakt med arrangørerne på des@ineva.dk.

Tid: 21. – 25. september 2020 Sted: København

European Evaluation Society: https://www.europeanevaluation.org/Dansk Evalueringsselskab: http://danskevalueringsselskab.dk/

En varm tak for støtte til indstillingen fra:

A.P. Møller Fonden; COWI; Danmarks Statistik; Damvad; Danmarks Evalueringsinstitut; Dansk ImplementeringsNetværk; Dansk Selskab for Evidensbaseret Praksis; Defactum; Deloitte; Norsk Evalueringsforening; KOPA; Københavns Kommune, Københavns Universitet – Center for Resultater, Effekter, Måling og Evaluering (CREME); Udenrigsministeriet; Rambøll; Selskab for Surveyforskning; Selskab for Teoretisk Statistik; Svenska Utvärderingsförening; VIVE; Aalborg Universitet – ForskningsCenter for Evaluering