Gå-hjem-møder

Dansk Evalueringsselskab inviterer flere gange årligt sine medlemmer til gå-hjem-møder om aktuelle emner inden for evalueringsfeltet.

Møderne har to formål:

  • At udbrede viden, skabe debat eller på anden vis holde fagligheden inden for feltet spændstig
  • At give vores medlemmer lejlighed til at mødes og vedligeholde kontakter

Møderne afholdes typisk fra kl. 16.00 – 18.00. Det er vores ambition at lave 4-6 årlige arrangementer i både øst og vest-Danmark.

Når vi planlægger nye gå-hjem-møder, kan du finde dem i menuen til venstre. Du kan også holde øje med vores nyhedsbrev, hvor nye arrangementer vil blive annonceret.

HVEM TAGER INITIATIV TIL GÅ-HJEM-MØDER?

Ofte er det bestyrelsen i DES, der tager initiativ til at arrangere et gå-hjem-møde, men ikke altid. Vi får af og til henvendelser fra medlemsorganisationer, som gerne vil være vært for et gå-hjem-møde. Det er vi rigtig glade for, og vi hjælper gerne med budget til forplejning, annoncering og administration af tilmeldinger.

Så har I en ide til et spændende arrangement, men mangler en ramme at afholde det inden for, så send os en mail – så finder vi ud af noget sammen, uanset hvor I landet det drejer sig om.

Hvad nu, hvis jeg ikke er medlem? Kan jeg så deltage i møderne alligevel?

Nej, medlemskab er entrebilletten. Så meld dig ind i DES – Jo flere vi er, des mere interessante ting kan foreningen sætte i gang. Værtsorganisationer kan selvfølgelig invitere alle de gæster, de vil.