Kommende

HER KAN DU FÅ ET OVERBLIK OVER KOMMENDE GÅ-HJEM-MØDER


  • Dynamiske effekter af offentlige udgifter


    Skattekronerne er med til at finansiere vores børnehaver, ældrepleje, sygehuse og veje, men ud over den direkte betydning for den enkelte dansker, så kan de offentlige udgifter til velfærdsydelser også tænkes at have en mere indirekte påvirkning. Udgifterne kan for eksempel have indflydelse på, hvor meget befolkningen ønsker at arbejde, eller det kan tænkes, at de udgifter, som bruges på et område, mindsker udgifterne på et andet område. Det kaldes for dynamiske effekter.

    Dynamiske effekter af offentlige udgifter er kommet højt på den politiske dagsorden i Danmark,


  • MINI-KONFERENCE MED MICHAEL QUINN PATTON I MAJ 


    Dansk Evalueringsselskab har den store fornøjelse at invitere til mini-konference med den respekterede evaluator Michael Quinn Patton. Efter han var hovedtaler ved Dansk Evalueringsselskabs årskonference i 2016, har vi fået utallige opfordringer til at invitere ham igen. Med støtte fra AP Møller Fonden og i samarbejde med Socialstyrelsen er det nu blevet muligt.

    Michael Quinn Patton har gennem en årrække haft stor betydning for evalueringsfeltet via sit praktiske og teoretiske arbejde. Han er manden bag anvendelses- og udviklingsorienteret evaluering og hans seneste bidrag er `Principle Focused Evaluation´ og `Blue Marble Evaluation´.