MINI-KONFERENCE MED MICHAEL QUINN PATTON I MAJ 

Dansk Evalueringsselskab har den store fornøjelse at invitere til mini-konference med den respekterede evaluator Michael Quinn Patton. Efter han var hovedtaler ved Dansk Evalueringsselskabs årskonference i 2016, har vi fået utallige opfordringer til at invitere ham igen. Med støtte fra AP Møller Fonden og i samarbejde med Socialstyrelsen er det nu blevet muligt.

Michael Quinn Patton har gennem en årrække haft stor betydning for evalueringsfeltet via sit praktiske og teoretiske arbejde. Han er manden bag anvendelses- og udviklingsorienteret evaluering og hans seneste bidrag er `Principle Focused Evaluation´ og `Blue Marble Evaluation´. En rød tråd i hans arbejde er en insisteren på at håndtere kompleksitet på fornuftig vis, og på at evalueringer skal være nyttige og brugbare.  Vi har bedt Michael Quinn Patton om at tage afsæt i sit arbejde med Principle Focused Evaluation og afholde to sessioner med hver deres fokus.

PROGRAM

Kl. 9.30 – 12.30:  Introduction to Principle Focused Evaluation

What is it? When is it appropriate, What is the Guide Framework?

Kl. 13.30 – 16.30: working seminar for experienced evaluators 

Experiences and challenges from applications of principle focused evaluation in a Danish Context. Participants contribute with questions and perspectives.

PRAKTISK INFORMATION

Mini-konferencen afholdes den 14. maj 2019 hos Odeon, Odeons Kvarter 1, 5000 Odense. Det er muligt at tilmelde sig formiddagssessionen eller begge sessioner. Vær opmærksom på at eftermiddagens session kun er for medlemmer af evalueringsselskabet. Den er målrettet erfarne evaluatorer, som allerede har kendskab til `Principle Focused Evaluation, og som er indstillet på at bidrage aktivt til seminaret med egne erfaringer og perspektiver.

Pris for formiddagens sessionMedlemmer af DES: 600 kr. plus moms

Ikke-medlemmer af DES: 1000 kr. plus moms

Pris for hele dagenMedlemmer af DES: 1000 kr. plus moms UDSOLGT

Priserne er ekskl. moms. Der er et begrænset antal pladser til arrangementet, og pladser fordeles efter først til mølle princippet. Bemærk at prisen for hele dagen er inkl. frokost, mens prisen for formiddages program er ekskl. frokost.

Meld dig ind i Dansk Evalueringsselskab her. Prisen er 900 kr. plus moms for et personligt medlemskab pr. år og 4.500 plus moms for et organisationsmedlemsskab pr. år, og foruden rabat på dette arrangement får du ligeledes rabat på den årlige konference samt adgang til erfagrupper, gå-hjemmøder og meget mere.

Se slides fra mini-konferencen her Denmark PFE May 2019 Patton share.