Digitalt gå-hjem-møde: Læringer og inspiration fra evaluering i en corona-tid

Tid: OBS! AFLYST

Sted: Zoom – du modtager link senest dagen før gå-hjem-mødet

 

Vi har alle været underlagt restriktioner og indgreb i vores muligheder for at udføre vores arbejde i forbindelse med coronatidens nedlukninger og hjemsendelser. Det har også betydet, at vi har været nødt til at finde nye måder at udføre evalueringer på. Men dataindsamling og workshops på Zoom ændrer unægtelig rammerne for evalueringer – så hvordan kan det gøres på en god måde? Og hvordan laver man en god forandringsteori, når man ikke kan mødes face-to-face med post-its i regnbuens farver?

Vi har alle gjort os erfaringer, og nu, hvor vi forhåbentlig bevæger os tilbage til mere normale tilstande og muligheder, vil vi i Dansk Evalueringsselskab gerne invitere til et webinar, hvor vi sætter fokus på de læringer, der er sket i coronatiden. Det sker den 25. august kl 14-16.

Formatet for gå-hjem-mødet er, at vi inviterer en række evaluatorer ind til at holde korte indlæg på 5-10 min om, hvilke nye tilgange de har haft gode erfaringer med, eller hvilke tips de gerne vil dele med os andre. Formålet med gå-hjem-mødet er, at vi skal inspirere hinanden og bruge vore fælles erfaring til at videreudvikle vores tilgang. Netop fordi kontekst er så vigtig, kan de enkeltes erfaringer ikke nødvendigvis overføres 1:1 til andres praksis – men vi kan alle lade os inspirere og måske bruge dele af erfaringerne.

Så kom og vær med og lad dig inspirere af andre evaluatorer – og hvis du har erfaringer at dele, så skriv en mail til Niels Peter Mortensen på nipm@vive.dk.

Vi glæder os til at se dig!

Tilmeld dig her.