Call for abstracts

Call for abstracts – byd ind på årets DES-konference!

Temaet for årskonferencen i DES 2025 er Perspektiver og tilgange til impact-evaluering. Vi inviterer alle med interesse for årets konferencetema til at dele jeres viden og erfaringer med kolleger over hele landet. Vi sætter scenen for, at vi kan inspirere hinanden, blive klogere sammen og måske endda forbedre feltet. Ved at bidrage aktivt på konferencen øger du dine chancer for at gå hjem med nye perspektiver og et styrket fagligt netværk.

I år er der mulighed for at byde ind på fire forskellige måder:

  1. Workshop (2-3 timer)
  2. Oplæg og videndeling (60-80 min.)
  3. Debatindlæg (7 min. + debat)
  4. Poster til poster-session

Vi tager frem til 11. april 2025 imod ansøgninger om at bidrage på en eller flere af de fire måder. Du ansøger ved at udfylde dette skema og sende det til kontakt@danskevalueringsselskab.dk.

De fire formater er beskrevet nærmere nedenfor.

1: Workshop

Formål: At kunne nørde mere i dybden med et tema, en metode eller en tilgang, som gerne skal relatere sig til konferencetemaet; Perspektiver og tilgange til impact-evaluering.

Format: Workshop á 2-3 timer, hvor jeres oplæg ikke er det centrale, men hvor det har til formål at sætte rammen for en involverende workshop – fx ved gruppedrøftelser, øvelser, omsætning til egen praksis, idéudvikling eller udvikling af et produkt.

Fordele for dig: Dit bidrag giver gratis adgang til konferencen for én oplægsholder/facilitator.

2: Oplæg og videndeling

Formål: At dele viden og erfaringer i et relativt kort format.

Format: Denne session kan enten være 60 eller 80 minutter afhængig af placeringen i konferenceprogrammet. Dit gode oplæg er det centrale, men hvor du også meget gerne må invitere til dialog og drøftelse.

Fordele for dig: Dit bidrag giver gratis adgang til konferencen for én oplægsholder.

3: Debatindlæg

Formål: At skyde konferencen godt i gang ved at få en masse erfaringer på banen og kickstarte dialogen tidligt i forhold til konferencens tre forskellige spor: 1) ESG som retningsgivende perspektiv eller ramme for evaluering, 2) Data og teknologisk innovation i evaluering og 3) Samarbejde i evaluering.

Ønsket er, at deltagerne kan spore sig ind på det tema, man er mest optaget af på en energifyldt og netværksskabende måde. Du skal have lyst til at dele dine erfaringer og refleksioner om et af de tre spor. Det kan både være med en teoretisk og/eller praktisk vinkel.

Format: Tre korte indlæg á 7 min. efterfulgt af en fælles, faciliteret debat med de to andre indlægsholdere og de øvrige deltagere. Du vil have mulighed for at møde de andre indlægsholdere inden konferencen.

Fordele for dig: Du får mulighed for at dele din viden og dine erfaringer med kolleger fra hele landet – og komme i dialog med andre, der er optaget af det samme som dig. Du får dine interesser markeret tidligt i konferencen og vil have gode muligheder for at fortsætte dialogen med de øvrige deltagere i løbet af resten af konferencen.

4: Poster til poster-session

Formål: At give mulighed for at dele erfaringer i et mere uformelt og netværksorienteret forum, hvor deltagerne hurtigt kan indhente inspiration fra mange forskellige arbejdspladser og få mulighed for at spørge ind og falde i snak lige dér, hvor interessen fanger.

Format: En session torsdag eftermiddag, hvor vi inviterer bredt til at deltage med en poster om alle emner inden for evaluering – det er dog en fordel, hvis det er relateret til konferencetemaet Perspektiver og tilgange til impact-evaluering.

Fordele for dig: Du får mulighed for at dele din viden og dine erfaringer med kolleger fra hele landet – og komme i dialog med andre, der er optaget af det samme som dig. Du får dine interesser markeret på den første konferencedag og vil have gode muligheder for at fortsætte dialogen med de øvrige deltagere i løbet af resten af konferencen.

Én oplægsholder i et abstract, som optages på konferencen til workshop eller oplæg, får således ret til at deltage gratis i konferencen, se DES’ honorarpolitik.