KOLLABORATIV EVALUERING I TEORI OG PRAKSIS

DES inviterer til gå-hjem-møde d. 30 maj kl. 14.00 – 15.30

I en ny bog, Evaluering som samarbejde om fælles løsninger, beskriver Camilla Kølsen Petersen og Astrid Pinholt Søndergaard en kollaborativ evalueringstilgang som et middel til at skabe organisatoriske forandringer og overkomme velkendte udfordringer i evalueringsarbejdet.

Camilla Kølsen Petersen siger:
”Alle organisationer eksperimenterer med nye løsninger, og det er meget vigtigt, at de knappe ressourcer investeres fokuseret og fornuftigt. Som dagens evalueringer fungerer, tjener de ikke så tit til udviklingen af fælles løsninger i organisationen, som både ledere og medarbejdere har ejerskab til. Organisationen kunne have mere gavn af sine evalueringer, hvis de byggede på et samarbejde – og ikke kun koordinering – mellem ledelsen og medarbejderne. Bogen indeholder redskaber og anvisninger på en tilgang til evaluering, hvis mål er at skabe løsninger, som er fælles og anerkendt af ledere og medarbejdere, og derfor kan fungere i praksis”.

På mødet vil Camilla Kølsen Petersen præsentere håndbogen, hvorefter Karina Kusk, Syddjurs Kommune, vil fortælle om arbejdet med tilgangen i praksis.

Mødet gennemføres via Zoom. Deltagelse er gratis men kræver tilmelding. Du kan tilmelde dig her.

Camilla Kølsen Petersen er konsulent og indehaver af Ugla-Insights, cand.mag. og ph.d.
Evaluerings- og forandringskonsulent og medforfatter til bogen ”Evaluering som samarbejde om fælles løsninger” om Kollaborativ evaluering.

Karina Kusk Godiksen er porteføljeleder og IT-projektleder i Syddjurs Kommune (Sundhed, Kvalitet og Udvikling), bachelor i Sundhedsteknologi, forretningsingeniør og Master i IT – Organisation. Karina har anvendt tilgangen Kollaborativ evaluering i Syddjurs Kommune.